Via ferrata mare
Via ferrata mica
Proba de echilibru
Escalada
Tiroliana
Rapel
Ferrarii Go Cart
Segway
ATV
Buggy
Mountain Bike
Echitatie
Jocuri Outdoor si Indoor
Paintball
Entertainment
Caricaturist
Epigramist
Actori
Iluzionist
Speologie
Rafting
Canioning
Caiac
Parapanta
Motoparapanta
Parasutism
Zorbing
Festin Pantagruelic
Foc de tabara
Supravietuire
Servicii Suplimentare
 
 

       Cel mai inalt brad din pet-uri din lume

    Cu ocazia sarbatorilor de iarna, firma Jump Adventure a  organizat o actiune ecologica si in acelasi timp de caritate ce a constat  in realizarea celui mai mare brad de Craciun din lume,decorat cu peturi. Mihai Mandreanu (zis Popa), un alpinist ecologist, şi echipa lui de voluntari au „impletit" la beteala din peturi de plastic timp de 14 zile, pentru ca bradul sa se ridice la 92 de metri inaltime (3 blocuri cu 10 etaje), in Canionul Cheile Rasnoavei. Cei câţiva ecologisti entuziasti au reusit sa puna cap la cap mii de peturi de plastic aruncate de turisti in natura, sub forma unui pom de Craciun. Peturile au fost insirate pe sarme ca margelele pe ata, apoi au fost atarnate de instalatia de sarituri cu coarda elastica din Cheile Rasnoavei. A fost o munca asidua, migaloasa dar care a meritat.

    Protestul  impotriva celor care lasa gunoaie în natura nu a ramas fara ecou: mai multe organizatii non-guvernamentale si societati comerciale s-au alaturat acestei cauze, donand bani si produse care au  ajuns la copiii sarmani din Rasnov.

Jump Adventure multumeste cabanei Himalaya, lui Rohan Alexandru si Asociatiei Eco Tur din cadrul A.S.E.-ului din Bucuresti pentru ajutorul acordat la strangerea gunoaielor si inaltarea bradului.