Via ferrata mare
Via ferrata mica
Proba de echilibru
Escalada
Tiroliana
Rapel
Ferrarii Go Cart
Segway
ATV
Buggy
Mountain Bike
Echitatie
Jocuri Outdoor si Indoor
Paintball
Entertainment
Caricaturist
Epigramist
Actori
Iluzionist
Speologie
Rafting
Canioning
Caiac
Parapanta
Motoparapanta
Parasutism
Zorbing
Festin Pantagruelic
Foc de tabara
Supravietuire
Servicii Suplimentare
 
 
Cheile Rasnoavei

Pereti sudici si sud-estici, roca calcaroasa. Din vīrful Postavarului (1799 m) catre vest-sud-vest coboara o creasta din stīnca alba, calcaroasa, a carei  imagine este familiara localnicilor. Creasta sfīrseste abrupt īn Cheile Rīsnoavei (Rīsnovului) si apare pe cea mai noua harta turistica sub numele de  Muchia Cheii. Apele din sudul Muchiei si care au sapat cheile sīnt drenate de Valea Cheii. Īn impresionantul perete din Cheile Rīsnoavei - malul drept -  s-au stabilit mai multe trasee alpine, dintre care cele mai cunoscute sīnt Santinela Cheilor si Surplombele de Aur. Alaturi de aceste trasee, īn Cheile  Rīsnovei au aparut si alte trasee care pot fi cu usurinta reperate, fiind marcate foarte vizibil cu vopsea, aplicata pe stīnca. Foarte interesante datorita  caracterului lor si a expozitiei sudice sunt traseele din Peretele sudic al Postavarului (Abruptul Itwig) si din Vanga Mare. Baza de plecare pentru peretele  sudic al Postavarului este cantonul forestier Poiana Inului. De aici se ajunge la hatasul de la baza peretilor. In imediata vecinatate a Brasovului, la  Pietrele lui Solomon, se practica escalada sportiva. Accesul in Cheile Rasnoavei se face din Drumul National 73 A - Predeal-Rīsnov - pe un drum  carosabil care se ramifica din dreptul Cabanei Cheia spre est. De asemenea, de la Predeal - Hotel Trei Brazi se poate ajunge pe potecile marcate cu  triunghi albastru si triunghi galben, iar de la halta Timisu de Sus pe triunghi rosu.
 

Barajul Vidraru

Este locul unde “tehnologia” si natura parca colaboreaza oferind turistilor atat o imagine indepartata a muntilor Fagaras, cat si o imagine mai apropiata  a stancilor care vegheaza si se oglindesc in lacul ametitor si cristalin.

Barajul Vidraru a fost construit prin 1965 si a ocupat la vremea aceea locul 5 in Europa pentru dimensiunile sale impresionante. Daca nu ar fi fost  barajul cu cei 166,6 metri inaltime, peisajele ar fi fost cu siguranta mai putin atragatoare pentru ca nu am fi putut avea o panorama atat de clara a  imprejurimilor.

Imagery ©2009 TerraMetrics, Map data ©2009 Tele Atlas, Transnavicom, Europa Technologies, Basarsoft - Terms of Use
Map
Satellite
Hybrid
50 mi
100 km