Via ferrata mare
Via ferrata mica
Proba de echilibru
Escalada
Tiroliana
Rapel
Ferrarii Go Cart
Segway
ATV
Buggy
Mountain Bike
Echitatie
Jocuri Outdoor si Indoor
Paintball
Entertainment
Caricaturist
Epigramist
Actori
Iluzionist
Speologie
Rafting
Canioning
Caiac
Parapanta
Motoparapanta
Parasutism
Zorbing
Festin Pantagruelic
Foc de tabara
Supravietuire
Servicii Suplimentare
 
 

Segway PT

    

     Se citeşte aproximativ 'zeg-uei pi ti si este prescurtarea de la expresia engleză Segway Personal Transporter, care este numele unei biciclete speciale electrice cu auto-echilibru, inventată de inginerul american Dean Kamen .

    Pentru a demara şi înainta utilizatorul trebuie doar să aplece ghidonul puţin spre în faţă; pentru a coti ghidonul trebuie aplecat uşor spre dreapta sau stânga (asemănător unui joystick).

Viteza maximă este de circa 20 km/h (5,6 m/s).

    Încetinirea deplasării se obţine prin tragerea ghidonului înapoi (spre sine), fără să fie nevoie de frâne propriu-zise ca la bicicletă .

    Avantajele unui Segway (în comparaţie cu o bicicletă sau motoretă obişnuită) sunt : este uşor de învăţat şi condus, nedepunându-se nici un efort, lipsa poluării, posibilitatea de a opri fără a pierde echilibrul, manevrabilitatea mare atât în oraş, chiar în zone pietonale înguste, cât şi în zone accidentate naturale, viteza relativ mare în comparaţie cu mersul pe jos.

   Segway se preteaza foarte bine activitatilor de outdoor , drept pentru care am inclus-o in lista jocurilor noastre de team building .

   Echipament : nu necesita echipament special.

   Tariful :  110  lei/ ora , avand incluse transportul si prestatia unui instructor.